Welkom bij vakgarage Werkhoven

SERVICE OP DEALER NIVEAU, VRIENDELIJKE PRIJS

Graag willen wij u voorstellen aan Vakgarage Werkhoven Heerhugowaard. Vakgarage Werkhoven is een universeel garagebedrijf voor al uw Autoservice.  Autoservice / Vakgarage Werkhoven is opgericht in 2009. Het bedrijf is centraal gelegen in Heerhugowaard en bevindt zich aan de Albert Soncklaan op industrieterrein de Frans.

Het is een snel groeiend bedrijf, dat al een goede reputatie heeft opgebouwd in Heerhugowaard en omstreken. Met behulp van onze vakbekwame monteurs worden APK- keuringen, grote en kleine onderhoudsbeurten uitgevoerd aan alle automerken. Doordat wij ons steeds blijven verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en/of reparatie aan hybridevoertuigen. Ook kunt u terecht voor onderhoud en  reparatie aan uw airco.  Een leuke bijkomstigheid is dat vervangend vervoer geheel gratis is.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u dat doen door contact met ons op te nemen door middel van onze online planning of via onderstaand telefoonnummer.

Autoservice/Vakgarage Werkhoven
Albert Soncklaan 5
1701 BX Heerhugowaard
Tel:072-5710561

U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen in ons bedrijf. Loopt u gerust binnen. Wij en de koffie staan voor u klaar.

 

Werkplaats afspraak

Plan een afspraak

Vul hieronder uw kenteken in om te beginnen met uw afspraak.

Offerte of vraag?

Stel een vraag

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Onze occasions

Bekijk onze voorraad autos

Bekijk occasions