Welkom beste gast
Autoservice Werkhoven. Vakgarage, dé auto specialist. Autoservice Werkhoven. Daar komt u mee thuis.

Welkom bij de nummer één garage in Heerhugowaard en Opmeer

SERVICE OP DEALER NIVEAU, VRIENDELIJKE PRIJS

Graag willen wij u voorstellen aan Vakgarage Werkhoven Heerhugowaard. Vakgarage Werkhoven is een universeel garagebedrijf voor al uw Autoservice.  Autoservice / Vakgarage Werkhoven is opgericht in 2009. Het bedrijf is centraal gelegen in Heerhugowaard en bevindt zich aan de Albert Soncklaan op industrieterrein de Frans.

Het is een snel groeiend bedrijf, dat al een goede reputatie heeft opgebouwd in Heerhugowaard en omstreken. Met behulp van onze vakbekwame monteurs worden APK- keuringen, grote en kleine onderhoudsbeurten uitgevoerd aan alle automerken. Doordat wij ons steeds blijven verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en/of reparatie aan hybridevoertuigen. Ook kunt u terecht voor onderhoud en  reparatie aan uw airco.  Een leuke bijkomstigheid is dat vervangend vervoer geheel gratis is. 

Begin 2013 is er een tweede bedrijf bijgekomen in Opmeer. Dit garagebedrijf is gevestigd op industrieterrein de Veken. U kunt het bedrijf al zien liggen vanaf de A.C. de Graafweg en is ook goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Bij het pand is aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid. De garage in Opmeer heeft hetzelfde concept als in Heerhugowaard. U kunt dus terecht met uw auto van elk merk. Het mooie van ons bedríjf in Opmeer is ons specialistische kantje, namelijk  Italiaanse bolides. Wij zijn "absoluut" specialist in de merken Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Door onze samenwerking met Sam van Dalen automobielen ( Italië in de polder ) geven wij het Italiaanse merk de aandacht die het verdient in Noord Holland.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u dat doen door contact met ons op te nemen via onderstaande telefoonnummers.

Vestiging Heerhugowaard:
072-5710561

Vestiging Opmeer:
tel:0226-741742


Ook kunt u online een afspraak maken, tevens ontvangt u dan 10 procent korting op benodigde onderdelen.

U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen in één van onze vestigingen. Loopt u gerust binnen. Wij en de koffie staan voor u klaar.

Design and implementation by Red house Ink. Professional services